Diensten

 

Nieuwbouw & Renovatie

Wij komen ter plaatse om het nodige te bespreken om uw nieuwbouw/renovatie onder handen te nemen. Mocht u zelf voorstellen hebben, dan kunt u deze gerust ook voorleggen. Door onze professionele ervaring helpen wij u bij het project met wat er beter wel of niet kan gedaan worden.

 

 

 

 

Domotica ( Qbus )

Wat is Qbus? Door qbus begint u te besparen, geen onnodige lichten blijven nog branden (bv. licht in de wc vergeten uit doen), dit door gebruik te maken van timers of beweging detectors. Een alles aan/uit knop aan uw voordeur, met één druk op deze toets ligt alle verlichting meteen aan of uit. Met één centrale knop al uw rolluiken bedienen of automatisch laten op en neer gaan door een klok die je zelf kunt instellen. Heb je bezoek? Druk dan op een vooraf ingestelde sfeer (bv. lichten salon, tv, inkom aan op het gewenste dim niveau en de radio die automatisch begint te spelen op uw favoriete muziek set). En via de Qbus Cloud kan uw Slimme woning of gebouw bediend en gevisualiseerd worden van om het even waar, via elke smartphone, tablet of computer. Op de website van Qbus vindt u ons terug als gecertificeerd installateur met +10 installaties.

 

 

Verlichting

Wij staan altijd klaar om u te helpen in uw keuze voor de juiste verlichting in uw woning, tuin, buitenreclame, …

U heeft geen idee van de hoeveelheid spotjes of armaturen die u moet plaatsen voor de juiste belichting? Door onze nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij u een lichtstudie voorleggen om tot een beter zicht te komen. We zullen dan ook al het nodige doen om samen tot een besluit te komen waar jullie zich 100% in kunnen vinden.

Een kijkje nemen in één van onze catalogussen, of toch liever een bezoek aan de showroom van onze leverancier? Voor ons geen probleem! We nemen jullie mee in de wereld van de verlichting om eens een echte kijk te geven aan uw toekomstige plannen!

 

Doe-het-zelf

Bent u een zelf handige harry en wilt u uw elektriciteit zelf plaatsen? U kunt bij ons kiezen voor een traditionele installatie of zelfs voor een slimme woning d.m.v. qbus. Daarnaast bieden wij ook oplossingen aan voor toegangscontrole (parlofoon/videofoon), datanetwerken (internet), en beveiliging van uw woning. Door onze hulp kunt u alvast gaan beginnen.