Diensten

 

Nieuwbouw & Renovatie

Om uw nieuwbouw- en renovatieproject zo goed mogelijk aan te voelen, komen wij het liefst ter plaatse. Door onze professionele ervaring kunnen wij uw eigen ideeën en wensen vertalen in effectieve plannen.

 

 

Domotica (Qbus)

Wat is Qbus? Door gebruik te maken van timers of bewegingsdetectoren kunt u heel wat besparen. Met Qbus blijven bijvoorbeeld nooit nog onnodige lichten branden (bv. het licht in het toilet vergeten uit te doen). Dit kan met één knop die u gelijk waar kan laten installeren en waarmee u onmiddellijk alle verlichting kan aan- of uitschakelen. Ook uw rolluiken kunt u met deze knop manueel bedienen of automatisch op en neer laten gaan door een vooraf ingestelde klok.

Heb je bezoek? Dan kunt u gebruik maken van een vooraf ingestelde sfeer (bv. bepaalde lichten in uw salon dimmen, de radio die automatisch begint te spelen op uw favoriete playlist, buitenverlichting laten branden,…).

Naast al dit is er ook nog de Qbus Cloud. Dit maakt het mogelijk uw Slimme woning of gebouw te bedienen/visualiseren via elke smartphone, tablet of/en computer. Op de website van Qbus vindt u ons terug als gecertificeerd installateur met +10 installaties.

Er zijn nog tal van opties mogelijk zoals aansturen van verwarming, ventilatie,…

 

Verlichting

Wij staan altijd klaar om te helpen in uw keuze voor de juiste verlichting in uw woning, tuin, buitenreclame,…

Heeft u geen idee van de hoeveelheid spotjes of armaturen die u moet plaatsen om de juiste belichting te bekomen? Door onze nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij u een lichtstudie voorleggen waardoor u zich het eindresultaat kan voorstellen.

Een kijkje nemen in één van onze catalogussen, of toch liever een bezoek aan de showroom van onze leverancier? Voor ons geen probleem. We nemen jullie graag mee in de wereld van de verlichting om zo een blik te werpen op uw toekomstige plannen!

 

Doe-het-zelf

Bent u een handige harry en wilt u liever zelf uw elektriciteit installeren? Bij ons kunt u terecht voor een traditionele installatie of zelfs voor een slimme woning d.m.v. Qbus. Daarnaast bieden wij ook oplossingen aan voor toegangscontrole (parlofoon/videofoon), datanetwerken (internet), en beveiliging van uw woning.